Nostalgische Kranen
Over ons

Nostalgische Kranen

Incantare BV is in 2006 opgericht als een pioneer op het gebied van online verkoop met als doel design kranen aan te bieden welke niet alleen de looks hebben, maar ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij werken enkel met Europese merken welke minimaal 2 jaar en veelal 5 jaar garantie kunnen geven op de kranen.

Wij hebben een eigen fysieke showroom in Breda waar u terecht kunt voor advies op maat. Daarnaast maken wij geen onderscheid tussen onze scherpe internet prijzen en de prijzen in onze showroom. Deze unieke combinatie geeft u de zekerheid van een fysieke showroom en zeer scherpe prijzen van alle bekende A-merken van o.a. Dornbracht, Hansgrohe, Grohe, KWC, Kludi, Newform, Huber, etc,.

Naast kranen biedt Incantare B.V. inmiddels via 'zuster websites' ook sanitair, tegels en outdoor aan welke uit meer dan 200.000 artikelen bestaat welke dagelijks geupdate worden. Van A-merken Villeroy-Boch, Sphinx, Detremmerie, Emco, etc.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag onze webshops raadplegen en bestellingen plaatsen. Onze klantenservice is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00. Via internet kunt u beveiligd betalen met iDeal en MasterCard/VISA.