Grohe Allure zeepdispenser 40363000

Grohe Logo

Advies nodig?
Onze klantenservice is nu gesloten.
Stuur ons een email met uw vraag.
+31 (0)76 760 2865
info@nostalgischekranen.nl
Grohe allure zeepdispenser pomp enkel, (hxb) 152x53mm, flacon glas, pomp messing, profiel houder plat staf, houder messing, houder chroom, inhoud reservoir 250cm³, uitvoering afdekrozet vierkant, met bevestigingsmateriaal, verdekte bevestiging
Artikelnummer 1200461572
Merk Grohe
Serie Allure
Uitvoering Pomp
Montage Wand
Materiaal flacon Glas
Materiaal pomp Messing
Materiaal houder Messing
Profiel houder Plat staf
Materiaal Mat opaalglas/metaal
Kleur Chroom
Incl. navulbaar reservoir
Oppervlaktebescherming Geen
Inhoud reservoir 25 cl
Uitvoeringsvorm Enkel
Infrarood bediening
Uitvoering afdekrozet Vierkant
Tuimelaar
Kleur houder Chroom
Met verwisselbare decor-afdekkap/roz
Blad/wastafelmontage
Batterijvoeding
Elektrische aansluiting
Met diefstalbeveiliging
Verdekte bevestiging
Met bevestigingsmateriaal
Hoogte 152 mm
Breedte 53 mm
Diepte 145 mm
Decor N.v.t.
Inclusief N.v.t.
Afmeting 5,3x15,2 cm
Materiaal van de houder Messing
Inhoud reservoir 250 cm
Elektrische aansluiting N.v.t.

iDeal
iDEAL is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDEAL is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcards
U kunt betalen met Nederlandse MasterCard en Visa of uw American Express Card. Uw creditcard gegevens worden via een SSL-beveiligde server versleuteld verstuurd en niet opgeslagen. De extra kosten voor het betalen via creditcard bedragen vanaf 3.5% van het factuurbedrag (max. € 60,-).

Mister Cash
U kunt betalen via Bankcontact. Uw gegevens worden via een SSL-beveiligde server versleuteld verstuurd en niet opgeslagen. De extra kosten bedragen 3.5% van het factuurbedrag.

Rembours
Betaling onder rembours is heel eenvoudig. U betaalt de factuur bij aflevering direct contant aan de chauffeur. De extra kosten voor het betalen via rembours bedragen € 15,00 + 2% van de factuurwaarde.

Bankoverschrijving
U dient het totaalbedrag van de factuur zelf over te maken voordat de levering kan plaats vinden.

Internationale overboeking
Klanten uit het buitenland kunnen gebruik maken van overboeking. U ontvangt van ons een e-mail met hierin het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Vervolgens kunt u zelf via uw bank het orderbedrag naar ons overmaken.

Garantie

U krijgt minimaal 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen die u bij ons koopt.

"Hoe staat het met de garantie" is de meest gestelde vraag bij internetwinkels. Hierin kunnen we helder zijn, dit is niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur, ook winkels met een eigen technische dienst geven vaak de storingen in de garantieperiode gewoon door aan de fabrikant.

Service

Wij nemen een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen, wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (E-mail)adressen van de servicedienst.