Nostalgische Kranen
Huber

Huber Nostalgische Regendouche 30cm Chroom

Huber Nostalgische Regendouche 30cm Chroom

Huber Nostalgische Regendouche 30cm Chroom

Artikelnummer: 5854
Vandaag besteld, levering in 1-2 weken
€ 239,15 (incl. 21% btw)
Gratis verzending
Huber
Bekijk meer van
Huber
Huber Victorian
Advies nodig?
Onze klantenservice is nu open.
Bel ons of stuur ons een email

Productinformatie

Huber Nostalgische Regendouche 30cm Chroom 05SO03H

  • Kleur Chroom
  • Diameter 30cm
  • 1/2" aansluiting
  • 5 jaar garantie

 

Huber Italië

Vanaf het begin in het midden van de jaren zestig tot en met de innovaties sinds 1987 heeft Huber zijn leiderschap gevestigd in het ontwerp en de productie van thermostatische mengkranen voor douche en badkamer.

Huber patronen: betrouwbaar, al tientallen jaren

Sinds zijn zeer vroege ontstaan, zo'n 50 jaar geleden, heeft Huber zijn eigen thermostatische cartridges bedacht, ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Net als autofabrikanten van topklasse en de grote horlogemakers, ontwikkelt en produceert Huber een reeks cartridges die exclusief voor zijn eigen productlijnen worden gemaakt. Deze zeldzame industriële functie vertaalt zich in belangrijke voordelen voor distributeurs en eindgebruikers: volledige toewijding, onafhankelijke product controle, de beste prestaties en compromisloze betrouwbaarheid.

MADE IN ITALY

HUBER VICTORIAN

Deze resoluut traditionele collectie, genoemd naar het glorieuze Britse Victoriaanse tijdperk, is ontworpen en verfijnd om historische connaisseurs een compromisloze erfgoedervaring te bieden. Het verfijnde klassieke ontwerp wordt benadrukt met de typische, nauwkeurige constructiedetails, waardoor VICTORIAN de elegante, tijdloze aanvulling is op elke badkamer in klassieke stijl. Het extreem diepe productassortiment biedt de moderne ontwerper verschillende ontwerp- en installatiemogelijkheden voor elke badkameromgeving.

Specificaties

Merk
Huber
Uitstraling
Nostalgisch
Serie
Victorian
Diameter douchekop
300mm
Met gewricht
Ja

Laatst bekeken producten