Nostalgische Kranen
Merk
Kleur
Uitvoering
Handdouche
Hoogte (mm)
Lengte uitloop (mm)
Hartafstand
Aantal Gaten
Levertijd

Keukenkranen

Keukenkranen

Ontdek een breed assortiment aan nostalgische keukenkranen op www.nostalgischekranen.nl/keukenkranen.html. Onze keukenkranen combineren klassieke stijl met moderne functionaliteit. Kies de perfecte keukenkranen voor uw huis vandaag nog.

Nostalgische keukenkraan

Voor uw klassieke of oud Hollandse keuken bieden wij u een breed assortiment nostalgische keukenkranen. Wij richten ons als klassieke keukenkraan specialist enkel op klassieke keukenkranen en klassieke keukenmengkranen.
Een aantal nostalgische keukenkranen staan op 2 poten, dit wordt ook wel een brugkraan genoemd. Deze keukenkraan geeft de keuken nog meer een klassiekere uitstraling.

Nostalgische keukenkraan kleuren

Onze klassieke keukenmengkranen zijn in een aantal kleuren leverbaar. Zo hebben we nostalgische keukenkranen in het brons, nostalgische keukenkranen in het RVS en klassieke keukenkranen in Koper. De kleurcoating van de klassieke kranen worden aangebracht op een messing body van de kraan. Vervolgens komt er vaak een bescherm vernislaag zodat de kleur van de keukenkraan bij normaal gebruik niet vervaagt.

Binnenwerk klassieke keukenkraan

Al onze nostalgische keukenmengkranen zijn voorzien van een binnenwerk met keramische schijven. Eén van de grootste Europese fabrikanten van binnenwerken voor keukenkranen is Kerox. Veelal zijn onze nostalgische keukenkranen voorzien van Kerox binnenwerken. Op deze binnenwerken wordt minimaal 5 jaar garantie op gegeven. Deze Kerox binnenwerken zijn gecertificeerd door alle grote Europese kranen fabrikanten.
Wij werken nadrukkelijk niet met traditionele binnenwerken met leertjes als afdichting waarbij eerder lekkage kan ontstaan.

Nostalgische Keukenkraan Onderhoud

Wij adviseren een klassieke keukenkraan elke week mee te nemen in de wekelijkse schoonmaak van uw keuken. Gebruik een mild reinigingsmiddel op basis van citroenzuur. Breng het schoonmaakmiddel op een zachte doek aan en maak de nostalgische keukenkraan hiermee schoon. Spoel de klassieke keukenraam na met water om alle zeepresten te verwijderen.

Wij hebben de volgende onderhoud tips voor een klassieke keukenkraan

Tip 1:

Zorg ervoor dat de nostalgische keukenkraan droog blijft. Bij de perlator (dit is het mondstuk waar het water uit komt) vormt vrij snel kalkaanslag bij hard water. Door de perlator regelmatig droog te maken kan er geen kalkaanslag vormen.

Tip 2:

De perlator van een nostalgische keukenkraan is makkelijk los te draaien van de keukenkraan. Leg de losse perlator is een bakje met warm water en schoonmakmiddel en laat dit minimaal 10 minuten inwerken. Vervolgens kan de perlator vrij gemaakt worden van kalkresten en kan de perlator teruggedraaid worden op de klassieke keukenkraan.